Zamena artikla za drugi

Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da želite da zamenite artikal za drugi, molimo Vas da postupite po niže opisanim procedurama.

PROCEDURA ZA ZAMENU ARTIKLA ZA DRUGI

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Šifru artikla i boju koju želite da zamenite
  • Šifru artikla i boja za koju želite da zamenite

Tražene podatke možete dostaviti e-mailom na reklamacije@ibcbeograd.rs ili pozivanjem broja telefona +381112130292.

Nakon toga, vrši se fizička provera da li je dostupan željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene artikla za drugi.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili slanjem maila na gore navedenu e-mail adresu, ne možete samoinicijativno menjati za drugi artikal ili slati na adrese koje su navedene na računu-otpremnici. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.

ROK ZAMENE

Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

TROŠKOVI ISPORUKE

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.